OUDERRAAD

Wij zijn een groep enthousiaste mama’s en papa’s die met de directie, leerkrachten en kinderen samen school willen maken!

Als oudercomité willen wij een brug slaan tussen de school en de ouders. We organiseren activiteiten om zo mee te bouwen aan een school waar onze kinderen zich thuis voelen. Want dat is uiteindelijk het belangrijkst, zowel voor de school, ouders en natuurlijk ook voor onze kinderen. Op al onze vergaderingen is de directie aanwezig. Dit garandeert een goede communicatie tussen ouders en school. Bovendien vaardigt het oudercomité 4 leden af naar de schoolraad en heeft het op die manier een officiële stem in de besluitvorming van onze school.

Op deze website kom je binnenkort te weten wie we zijn, wat we doen, wat er op onze vergaderingen werd besproken, waar we onze schouders onder zetten, hoe je ons een handje kan helpen, etc.

Mocht je vragen hebben, een briljant idee of je hulp willen aanbieden, aarzel dan niet om iemand van ons aan te spreken of mail naar oc.vbsprinsenhof@gmail.com

OUDERRAAD

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk?

Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen!

CONTACTEER ONS

WERKGROEPEN

Onder het mom van vele handen maken licht werk, werden er werkgroepen opgesteld. Elke werkgroep beheert en organiseert zijn activiteit(en) en koppelt op regelmatige tijdstippen terug tijdens de ouderraadvergaderingen.

FEESTCOMITE
MEER INFO
WAFELACTIE
MEER INFO
PAASONTBIJT
MEER INFO
VERKEER
MEER INFO
ZAKLAMPEN
ZOEKTOCHT
MEER INFO
VERBINDEN
MEER INFO
COMMUNICATIE
MEER INFO
QUIZ – NIEUW!
MEER INFO